Sverige og Norge griner af Danmark

Der er ikke rigtig nogen god måde at forklare det på. Danmark blev ydmyget i Parken til Armenien med hele 0-4. Og imens vi danske fodboldfans sunder os oven på den gevaldige lammer, så ser det anderledes ud hos vores naboer i Sverige og Norge.

Et kig på sportssite i Norden viser, at Danmarks nederlag har vakt opsigt. Svenske Aftonbladet skriver, at Danmark blev 'fornedret' af det hold, som lige har tabt til Malta. Og der er tryk på Malta. Pointen er, at mikroputten Malta i fredags slog netop Armenien. Det gør det hele endnu mere pinligt, lader Aftonbladet forstå.

TV2 Sporten i Norge skriver under overskriften "Danmark gik på sjokksmell i Parken", at Danmark fik et "kjempesmell" mod Armenien, som ingen respekt viste for Danmark, og valsede hen over hjemmeholdet. TV2 skriver endvidere, at det var det værste nederlag i Danmark i 54 år. Og nå ja, så bemærker nordmændene også, at der kun var 14.284 tilskuere i Parken.

Den norske avis VG skriver, at Danmark blev ydmyget, og hæfter sig ved, at det ser værre ud for Danmark, end det gør for Norge i forhold til at nå VM i 2014.

- Hvis du troede, Norges VM-håb hang i en tynd tråd, er det langt værre med Danmark, som blev ydmyget af Armenien på hjemmebane, lyder det blandt andet.

Der er vist ikke så meget at sige. Vi tabte, vi blev ydmyget, og VM-drømmen er slut.

Dagens Gossip