Sveriges landstræner er tilfreds trods stærk EM-gruppe

Efter lodtrækningen til sommerens EM-slutrunde i Paris lørdag kan Sveriges landstræner, Erik Hamrén, konstatere, at hans hold skal op mod stærke modstandere til sommer.

Sverige møder verdensranglistens nummer et, Belgien, de tidligere verdensmestre og europamestre fra Italien, samt Irland. Det skræmmer dog ikke træneren.

- Det er en hård, men også en spændende gruppe, siger Erik Hamrén til den svenske tv-station SVT.

- Belgien er seedet som nummer et i verden, så de er selvfølgelig favoritter. Italien er især i slutrunderne et utroligt stærkt hold. Så Belgien og Italien er favoritter til at gå videre foran os og Irland, siger Erik Hamrén.

Belgien var seedet i første seedningslag inden lodtrækningen lørdag. Italien måtte tage til takke med at være i andet seedningslag. Sverige var placeret i tredje lag, og Irland var placeret i fjerde.

Den første svenske kamp bliver mod Irland, der på papiret er den letteste modstander. Men Erik Hamrén er ligeglad med rækkefølgen på modstanderne.

- Jeg tror ikke, det er en fordel eller ulempe at møde Irland først. Men det er en meget vigtig kamp, det er klart. Holdet, som vinder den kamp, har en klar fordel. De kan være tæt på at gå videre fra gruppen, siger Hamrén til det svenske nyhedsbureau TT.

- Men vi har en chance mod alle hold, tilføjer Hamrén.

Kampene i Sveriges gruppe bliver spillet i Paris, Toulouse og Nice. Holdet indleder mod Irland 13. juni på Stade de France i Paris, der i november var udsat for et attentatforsøg i forbindelse med angrebene mod Paris.

Derefter venter Italien, inden kampen mod Belgien bliver Sveriges sidste gruppekamp ved EM.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip