Sveriges landstræner: Zlatan havde svært ved at få luft

Sveriges stjerneangriber Zlatan Ibrahimovic bad selv om at blive skiftet ud, da der manglede otte minutter af lørdagens playoffkamp mod Danmark, som svenskerne vandt 2-1.

- Zlatan var træt, og han havde svært ved at få luft, siger den svenske landstræner Erik Hamrén.

Ibrahimovic har tidligere på ugen døjet med forkølelse og hoste, og det kan være årsagen til problemerne i slutfasen mod Danmark.

Ifølge Hamrén var der flere af de svenske spillere, som ønskede at blive skiftet ud, og det bekymrer landstræneren forud for returkampen på tirsdag.

- Denne kamp var en kraftudtømning af os. Det er vanvittigt, at der er så kort tid imellem kampene, siger Hamrén og langer ud efter fodboldforbundet Uefa som arrangør.

- Der var mange, der var trætte i anden halvleg. Og Danmarks indskiftede spillere blev afgørende.

- Det var tre gode offensive spillere, der kom ind, siger Hamrén og roser de tre indskiftede danske spillere: Pierre-Emile Højbjerg, Nicolai Jørgensen og Yussuf Poulsen.

Foran 2-0 havde Sverige chancen for at score endnu et mål, men sådan gik det ikke.

- Vi kunne have lavet et 3-0-mål, hvis vi havde grebet chancen. Det gjorde vi ikke. Men det var trods alt en sejr, og den er jeg meget tilfreds med.

- Jeg vil vågne op med en god følelse. Det er længe siden, at vi har vundet over Danmark, så det var et godt stykke arbejde af os, mener Hamrén.

Søndag vil Hamrén indkalde en ekstra forsvarsspiller til truppen, fordi FC København-stopperen Mikael Antonsson pådrog sig en skade og udgik efter en halv time. Han er tvivlsom til tirsdagens kamp.

- Jeg indkalder en midtstopper mere søndag. Det bliver jeg nødt til at gøre. Det var ulykkeligt at få en skade så tidligt i kampen, siger Hamrén.

/ritzau/

Dagens Gossip