Sviatchenko om sejr og rent mål: Bedste fødselsdagsgave

2-0 over AGF, og så er FC Midtjylland klar til en landskamppause i toppen af Alka Superligaen.

Sejren blev kørt hjem efter vanlig FCM-opskrift: Farlige på dødboldene og solide i forsvaret.

Makkerparret Kian Hansen og Erik Sviatchenko kunne notere endnu et clean sheet, og det skete endda på sidstnævntes fødselsdag, da Erik Sviatchenko i dag, søndag, fylder 24 år.

- Jeg tager meget gerne imod fødselsdagsgaver, når de er clean sheet, og når man selv er en del af det, er det endnu mere dejligt. Det kan ikke blive bedre end at vinde en meget sikker sejr på 2-0, siger Erik Sviatchenko.

Med sejren mener Erik Sviatchenko også, at ulvene snart har bevist, at de er kommet i toppen for at blive.

- Vi er ved at være dem, der er gode. Det er ikke altid de andre hold, der ikke rammer dagen - vi kan også godt være de gode. I dag spillede vi godt og kontrollerede kampen, og jeg synes, at holdet udstråler modenhed, siger Erik Sviatchenko.

Tre point ned til FCK på andenpladsen giver da også grobund for lidt favoritspekulationer, og de bliver ikke mindre af, at det er på stort set alle pladser, at FCM ser stærke ud i øjeblikket.

- Vi ved godt, at vi bliver større og større favoritter. Om det er til guld, eller hvad det er, det ved jeg ikke. Vi kæmper side om side med FCK, det er åbenlyst.

- Vi er vanvittigt solide, og vi er begyndt at score mål også, og det viser bare, at vi har det, der skal til, siger han.

Næste gang FC Midtjylland skal i kamp, er det Randers FC, der venter.

Det er først den 16. oktober på grund af landskamppausen.

/ritzau/

Dagens Gossip