Svigermor afslører: Nu er Hugh Grant far til fire

Nu kan Hugh Grant kalde sig far til fire.

Den 55-årige skuespiller har nemlig fået en tidlig julegave i år, da hans svenske kæreste,  tv-produceren Anna Eberstein, for nylig har født parrets andet fælles barn.

Det afslører Grants svigermor, Susanne Eberstein, der sidder i Riksdagen for Socialdemokraterne, til den svenske avis Örnsköldsviks Allehanda.

- Vi har vidunderlige børnebørn, lyder den kortfattede, men glædelige bekræftelse fra den nybagte mormor.

I september 2012 fik den Golden Globe-vindende stjerne sønnen John med Eberstein, mens han året forinden fik datteren Tabitha med den kinesiske receptionist Tinglan Hong.

Hugh Grant og Hong fandt midlertidigt sammen igen, efter han brød med Eberstein, og den korte romance kulminerede med sønnen Felix, der kom til verden i 2013 kort tid efter fødslen af John.

Ifølge filmcharmørens talsperson havde Grant og Hong en "flygtig affære", som sluttede kort efter fødslen af Felix, og senere fandt han og Eberstein igen sammen og har nu altså fået endnu et barn.

Inden Grant fandt sammen med Hong og Eberstein dannede han gennem 13 år par med skuespillerinden og modellen Elizabeth Hurley, men otte år inde i forholdet gennemlevede de en krise, da Grant blev snuppet med bukserne nede sammen med en prostitueret.

Parret brød endeligt i 2000, men forblev så nære efter bruddet, at Hurley gjorde Grant til sin søns gudfar.

Hugh Grant slog for alvor igennem som den kærlighedshungrende Charles i "Fire bryllupper og en begravelse" og har senere brilleret i romantiske komedier som "Bridget Jones' dagbog" og "Notting Hill".

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip