Svindlere forsøgte at snyde gammel dame - så trak Jens ind til siden og fik dem jaget væk

Jens Pedersen høster hyldest på Facebook efter en episode i går, hvor han var på vej hjem fra arbejde.

Ved afkørslen på motorvejen mod Ringsted Øst så han en ældre dame,, som havde parkeret sin bil. En mand stod og lænede sin ind ad vinduet i kvindens bil. Det skriver Lokalavisen

Han formoder, at mændene forsøgte at svindle kvinden.

- Fik forhindret øst europæiske tyve i at snyde/stjæle fra gammel dame på afkørselsrampe (Ringsted øst). Jeg fik parkeret min bil længere op af rampen, og gik ned for at høre hvad de havde gang i "de var løbet tør for benzin" fik de fortalt mig på tysk, og spurgte den gamle dame om hjælp, skriver Jens Pedersen.

Han fortalte dem på tysk, at der var hjælp på vej. Eller det vil sige, at han sagde, at politiet var kontaktet, og at de meget gerne ville give mændene en hjælpende hånd.

- Så fik de pludselig travlt, og bilen der var løbet tør kunne pludselig starte og køre væk derfra med hjulspin. Hmm... (Politiet er kontaktet, og jeg har fremsendt foto, som jeg tog på vej ned mod manden og bilen.) Del gerne, så vi kan advare andre..!, skriver Jens Pedersen.

Læs også: 22-årige Kim blev bestjålet i fitnesscentret - et par dage senere fangede han selv tyven på den mest mærkværdige måde

Opslaget, der blev skrevet i går, blev delt mere end 22.000 gange. Det er dog nu blevet fjernet fra Facebook.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip