Svinsk hjem på Møn: Syv børn fjernet

Det var noget af et syn, der mødte to betjente, da de blev kaldt ud til en sag om løse hunde, som chikanerede forbipasserende ved et hus på Møn.

Et voldsomt svineri hos hundenes ejere, som er forældre til syv børn, fik politiet og kommunen til at fjerne børnene øjeblikkeligt.

Det skriver Ekstra Bladet.

– I mine 33 år hos politiet har jeg aldrig set noget så slemt. Derfor anmodede vi omgående de kommunale myndigheder om at skride ind, så børnene ikke længere skal bo i hjemmet. Men jeg vil godt understrege, at børnene på ingen måde er hverken mishandlede eller misrøgtede, siger Henning Larsen fra lokalpolitiet i Vordingborg til Ekstra Bladet.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Indtil videre er de syv børn, som er mellem otte og 19 år, anbragt hos familie og venner, imens de sociale myndigheder vurderer situationen.

– Efter aftale med forældrene bor børnene nu forskellige steder hos familie og bekendte. Og de kommer ikke hjem, før der er ryddet op og gjort rent i huset, siger Henning Larsen til Ekstra Bladet.

Flere af børnene var alene hjemme i det svinske hus, da politibetjentene bankede på. Både udenfor og indenfor i huset er forholdene ikke egnede til børn, lyder vurderingen.

Familiens fem store hunde, af racen Dogue de Bordeaux og Bulldog, blev overladt til en dyrlæge. Huset var også fyldt med katte, som dog fik lov at blive.

Vordingborg Kommune har ikke mange kommentarer til sagen, men Børne- og familiechef i kommunen, Annika Hermansen, melder, at der bliver taget hånd om de syv børn på bedste vis. 

Dagens Gossip