Svømmehal afviser asylansøgere: De kan ikke modstå kvinder i badetøj

I den seneste tid har et stigende antal europæiske kvinder følt sig chikanet og krænket af asylansøgere på gaden og i nattelivet. Men nu er problemet også kommet indenfor i en svømmehal.

I den tyske by Bornheim ved Frankfurt am Main har myndighederne besluttet at forbyde mandlige asylansøgere adgang til byens svømmehal. Det skriver BBC.

Forbuddet kommer efter byens kvinder føler sig seksuelt chikaneret af asylansøgere, når begge parter opholder sig i vandet. Resultatet af de uheldige situationer har været, at mange kvinder har forladt svømmehallen i utide.

Myndigerne har udtalt, at de vil opretholde forbuddet indtil asylansøgerne har fattet budskabet og er i stand til at opføre sig acceptabelt i selskab med kvinder i badetøj.

Stemningen i Tyskland er i forvejen på kogepunktet, efter op mod 1000 mandlige asylansøgere nytårsaften forgreb sig på tyske kvinder i Köln.

Tyskland er et af de lande, der har modtaget mange asylansøgere. Det menes, at over 1,1 million folk har søgt om asyl i Tyskland sidste år. 
 

Dagens Gossip