Svømmehal laver særskilte åbningstider for asylansøgere: De har opført sig larmende og voldsomt

I den seneste tid har der været flere uheldige episoder med asylansøgere i svømmehallen i Skærbæk ved Tønder. Det får nu svømmehallen til at lave særskilte åbningstider for asylansøgere. Det skriver TV Syd.

Svømmehallen i Skærbæk Fritidscenter har måttet bortvise flere asylansøgere, efter de har opført sig larmende og voldsomt til stor gene for de øvrige badegæster. Der har været dårlig stemning i bassinerne, og især børnefamilier har været så utrygge, at de ikke har ønsket at komme igen.

Læs også: Svømmehal afviser asylansøgere: De kan ikke modstå kvinder i badetøj

Søren Hansen, der er leder af Skærbæk Fritidscenters svømmehal, fortæller også, at flere af asylansøgerne har nægtet at vaske sig, inden de hopper i vandet, hvilket strider imod reglerne.

- Der skal være plads til alle, men der er regler, der skal overholdes. Der skal bades inden man skal ind og svømme, og så er der også regler inde i svømmehallen. De er ikke vant til at begå sig i en dansk svømmehal. Reglerne skal forklares en ekstra gang, siger Søren Hansen til TV SYD.

Læs også: Arbejdsløse Anna har læst i seks år: Jeg vil ikke være kassedame i Netto

Svømmehallens ledelse har truffet beslutningen om de særskilte åbningstider for asylansøgere for at få ro på sagerne. Det er Søren Hansens håb, at asylansøgerne kan få almindelig adgang til svømmehallen i fremtiden, men det sker kun, hvis reglerne bliver overholdt, understreger han. 

Følg Dagens Forbrug for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip