Svømmestjerne afviser alkohol-indlæggelse

Den australske svømmelegende Ian Thorpe afviser nu, at han i de seneste dage har været indlagt for at blive behandlet for depression og alkoholafhængighed.

Det er en historie i avisen Sydney Daily Telegraph, der har fået Thorpes managere på banen fredag formiddag dansk tid.

Avisen skriver fredag, at familien til den femdobbelte OL-guldvinder skulle have sendt ham på hospitalet til afvænning, efter at han kom til skade ved et fald tidligere på ugen.

- Ian er ikke på afvænning, lyder det fra Thorpes managementfirma SEL ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Ian var på hospitalet for at få foretaget en skulderoperation og er glad for at fortælle sine venner og fans, at han nu er ude af hospitalet og i bedring, lyder det.

Sydney Daily Telegraph citerede fredag Thorpes nære ven, TV-manden Alan Jones, for, at den tidligere svømmer skulle være i alvorlige problemer.

- Ja, det er alvorligt, men der er ikke så meget at tilføje. Ian er en skøn person, men han har svært ved at anerkende sine problemer, siger Alan Jones i avisen.

I dag 31-årige Ian Thorpe forsøgte at gøre comeback i svømmebassinet i 2011 i et forsøg på at kvalificere sig til OL i London året efter, men han var ikke længere hurtig nok til at sikre sig en olympisk billet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip