Svømning: Sygdom tvinger dansk medaljehåb til EM-afbud

Danmark bliver en medaljekandidat fattigere ved kortbane-EM i svømning, som begynder onsdag i Israel.

Mads Glæsner, som var forventet at gå i finalen i 400 meter fri, er blevet ramt af sygdom og må blive hjemme i sygesengen i stedet for at rejse til Israel med resten af de danske landsholdssvømmere.

- Han har ikke været 100 procent på toppen i et par dage og er nu blevet rigtig syg med influenzalignende symptomer. Det giver ingen mening for Mads at rejse til Israel i den situation, siger sportschef i Dansk Svømmeunion, Lars Green Bach, i en pressemeddelelse.

- Jeg talte med Mads i lørdags, og det er virkelig ærgerligt. Han har set ud til at være i fin form, og jeg ved, at han virkelig så frem til konkurrencerne i Israel.

Lars Green Bach rejser med landsholdet til Israel, og han er sikker på, at han kommer tilbage til en motiveret Mads Glæsner, når EM er overstået.

- Jeg er overbevist om, at han (Glæsner, red.), så hurtigt han overhovedet kan, vil rette fokus på den langbanesæson, der venter lige om hjørnet, og gøre alt, hvad han kan for at vende stærkt tilbage til vores OL-kvalifikationsstævne Danish Open i april, siger sportschefen.

Med afbuddet fra Mads Glæsner har Danmark ved EM deltagelse af Viktor Bromer, Jeanette Ottesen, Julie Aglund Lauridsen, Sarah Bro, Emilie Beckmann, Magnus Jákupsson og Julie Kepp Jensen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip