Swansea-fans vil have Alvaro Negredo

Siden salget af Danny Graham til Sunderland i vinterens transfervindue, har Michael Laudrups hold lidt under savnet af en ægte boks-angriber, der kan gøre plads til den bagfra kommende Michu. 

Det har Swansea-tilhængerne bemærket, og derfor ønsker de forstærkninger i forreste kæde, når sommerens transfervindue lirkes op. Det kan aflæses i en afstemning på lokalavisen South Wales Evening Posts hjemmeside. 

Her har avisen linet fire navne på mulige forstærkninger op. Midtbanemanden José Canas fra Real Betis, kantspilleren Scott Sinclair fra Manchester City, angriberen Iago Aspas fra Celta Vigo og boksspilleren Alvaro Negredo fra Sevilla. 

Og det er sidstnævnte, Swansea-tilhængerne ønsker at se på Liberty Stadium. Negredo får 33 procent af stemmerne, mens Iago Aspas følger lige eftter med 30 procent. Canas og Sinclair er knap så populære. Henholdsvis 22 og 15 procent af Swansea-fansene ser helst, at det er en dem, Laudrup hiver op af hatten. 

Det bliver dog svært for Michael Laudrup at opfylde tilhængernes ønske om et køb af Alvaro Negredo. Den 27-årige spanier, der har spillet 14 landskampe, er en dyr herre. Sevilla kræver således 110 millioner kroner, hvis han skal sælges, og det er for meget for Swansea og Laudrup.

- Jeg tror ikke, det er muligt, fordi andre hold vil have ham, og samtidig koster han en tre-cifret sum. Det er udenfor vores rækkevidde. Vi kan ikke betale over 90 millioner kroner for en spiller, sagde Laudrup for et par uger siden.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip