Swansea: Laudrup-exit var aldrig tæt på

Swansea-formand Huw Jenkins fortæller, at manager Michael Laudrup aldrig har været i nærheden af at forlade klubben i sommer trods gentagne historier om det modsatte.

- Mit forhold til Michael har altid været meget godt. Jeg tror ikke, at der har været tvivl om det, siger Jenkins ifølge Sky Sports.

- Der har været mange spekulationer i sommerens løb, og mange af dem fandt sted, da Michael var på ferie i Amerika og Danmark. Meget af det er blæst ud af proportioner, siger formanden.

Tidligere på måneden sagde Jenkins, at han ikke længere ville arbejde sammen med Laudrups agent gennem mange år, Bayram Tutumlu. Det brud fik kun rygterne om en snarlig skilsmisse til at tage til.

Men Laudrup, der har en kontrakt frem til sommeren 2015, er fortsat i Premier League-klubben trods rygterne.

Danskeren leverede en flot første sæson i Swansea med en niendeplads i ligaen og triumfen i Liga Cuppen.

Den slags succes får rygterne til at begynde, mener Jenkins, der er forberedt på, at Laudrup sendes til andre klubber igen.

- Der er altid spekulationer, når en klub har været succesfuld sæsonen før. Det gælder både spillere og manageren. Der er altid nogen, som er villig til at prøve at ødelægge det hele.

- Det er noget, vi må acceptere. Det er den type klub, som vi er. Historier som disse vil komme hver sommer, så vi må vænne os til det.

- Vi har ikke været tæt på at miste Laudrup, hvis du spørger mig, lyder det fra formanden.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip