Swansea mast i Fergusons farvel på Old Trafford

Netop en sejr blev også til mod Michael Laudrup og Swansea, der var dagens gæster. Festlighederne blev for alvor startet i slutningen af første halvleg, da Robin van Persie slog et hårdt frispark ind i feltet. Den havnede hos en Swansea-spiller, der med en dårlig clearing i stedet spillede Javier Hernández helt fri inde i det lille felt. Med en vanlig sikkerhed sendte den lille mexicaner bolden i rosen.

Kort efter pausen fik Michu udlignet, da han dukkede op på et indlæg og vippede kuglen i kassen via en teknisk flot scoring med ydersiden.

Midt i anden halvleg opstod der et brøl og ikke mindst en klapsalve, der nok stadig kan mærkes i flere af tilskuernes hænder dagene efter. Årsagen? Paul Scholes blev skiftet ud efter 19 års tro tjeneste i klubben og 717 kampe for førsteholdet, hvor han nåede at blive den spiller med tredjeflest kampe for holdet.

Længe lignede det en deler denne dag, men få minutter før dommer Jonathan Moss' slutfløjt havnede en bold efter en dødbold for Rio Ferdinands fødder, der smadrede den ind i mål til stor jubel. En perfekt afslutning på kampen. Og en perfekt afslutning for Sir Alex Ferguson.

I sine knap 27 år i klubben har han hentet hele 38 titler til klubben. Heriblandt er 13 engelske mesterskaber blevet bragt til De røde djævles pokalskab, ligesom klubben under hans ledelse har kunne løfte Champions League-trofæet to gange, siden han blev ansat som manager tilbage i november 1986.

Ydermere har han - som den eneste - været med til at vinde FA Cuppen fem gange, ligesom han er den eneste manager i England, som nogensinde har vundet mesterskabet tre gange i træk med den samme klub.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip