Swansea og Everton holder hinanden i midten af tabellen

11/04/2015

Både Swansea og Everton har placeret sig i et tabelmæssigt dødvande midt i Premier League, hvor ingen af klubberne reelt kan nå noget hverken i retning af europæisk fodbold eller nedrykning i den modsatte ende.

Og da holdene lørdag spillede 1-1 i Wales, øgede begge chancen for at slutte sæsonen i midterfeltet.

Første halveg var en meget lige affære. Jonjo Shelvey bragede bolden i nettet efter en lille halv time, men den flotte scoring blev annulleret for et frispark begået af en holdkammerat i situationen.

I stedet kunne den tidligere Tottenham-kant Aaron Lennon sikre Everton en pauseføring på 1-0, da han helt fri bagest i feltet kunne halvflugte et indlæg i kassen.

Den stilling hold indtil godt 20 minutter før tid, hvor Seamus Coleman begik et klodset straffespark på Marvin Emnes. Fra pletten var Jonjo Shelvey sikker, og denne gang fik målet lov at stå.

Ingen af holdene kom for alvor tæt på at sikre sig sejren, og dermed sluttede kampen 1-1.

Swansea indtager ottendepladsen i Premier League syv point fra femtepladsen, der giver europæisk fodbold i næste sæson. Everton har efter en træg sæsonstart fået listet sig frem på 12.-pladsen.

Der resterer seks kampe i ligaen for de to hold.