Swansea rasler mod bunden efter nyt nederlag

Det samme kan man dog langt fra sige om Swansea, der indkasserede sit fjerde nederlag i sæsonens første syv kampe i Premier League. Pludselig er holdet ikke langt fra nedrykningsstregen.

Sæsonstarten har været meget blandet for Michael Laudrup, der har haft stor succes i Europa League-kampene, mens det ikke har været optimalt med pointhøsten i Premier League. Samtidig røg Swansea forleden som forsvarende mestre også ud af Liga Cup’en med nederlag til Birmingham.

Southampton havde tydeligvis luret Michael Laudrups taktik, og hjemmehodet stod dybt og ventede på at ramme Swansea på omstillingerne.

Southampton rykker med sejren helt op i Top 5, og den argentinske træner Mauricio Pochettino har hidtil efter syv kampe fået optimalt ud af et af Premier Leagues mindste budgetter samt smalleste trupper.

Det var Southamptons Adam Lallana, der skød Southampton på sejrskurs efter 19 minutter, men så kom Swansea stærkt igen. Laudrups hold dominerede kampen og skabte flere store tilbud, men effektiviteten manglede i front.

I stedet slog Southampton til i kampens slutfase med en scoring fra Jay Rodriguez, og Swansea fik tilføjet endnu et nederlag. Man har blot hentet syv point i de første syv kampe.

Dagens Gossip