Swansea vandt for fjerde gang i streg

Michael Laudrups klub, Swansea City, vandt lørdag eftermiddag med 1-0 over ADO Den Haag fra den hollandske Æresdivision, da de to hold mødtes i en træningskamp.

Efter onsdagens 10-0 sejr over Haaglandia fra den tredjebedste hollandske række, var der lørdag hårdere modstand, men for fjerde gang ud af lige så mange forsøg trak Premier League-holdet sig altså sejrrigt ud af opgøret, der var det sidste på Holland-turen.

Målet blev scoret af kantspilleren Wayne Routledge, der blev sendt af sted på en friløber af den nytilkomne, tidligere Liverpool-spiller Jonjo Shelvey, der har fået en god start i sin nye klub og allerede har vist fine takter i optaktskampene.

Den senest tilkomne spiller, Wilfried Bony fra Vitesse, kom på banen fra begyndelsen af 2. halvleg, da Michael Laudrup skiftede hele otte spillere ud, men den 12 mio. pund dyre angriber kom ikke på måltavlen i sin debut.

Forude venter tre kampe mod Yeovil, Exeter og Reading, inden Premier League sparkes i gang mod Manchester United den 17. august.

Dagens Gossip