Swanseas-formand letter på låget efter Laudrup-fyring

Det er stadig uklart, hvad der præcis var årsagen til, at Michael Laudrup tidligere på ugen blev fyret som manager for Premier League-klubben Swansea.

Hverken Laudrup selv eller klubbens bestyrelsesformand Huw Jenkins har haft lyst til at tale om bruddet, men i kampprogrammet til dagens lokalopgør mod Cardiff løfter Jenkins alligevel lidt af sløret for sine tanker.

Han skriver i forordet, at det ikke var nogen let beslutning at sige farvel til danskeren.

- Denne uges beslutning var en af de sværeste, vi har været nødt til at træffe, for der er rigtig meget på spil.

- At skifte manager midt i sæsonen er ikke altid et klogt valg, med mindre selvfølgelig at der er gode grunde og en klar grund.

- Som bestyrelse har vi fra dag til dag vurderet hvert aspekt omkring den måde, som vores førsteholdstrænere og truppen arbejdede på.

- Uden at gå i detaljer, var det klart for os alle, at de stærke principper, som vi har haft i Swansea over de 10 seneste år, langsomt var ved at smuldre.

- Kun tiden kan vise, om timingen var rigtig, men i sidste ende var vi nødt til at komme tilbage til det basale for klubbens bedste.

- Vi er nødt til at arbejde sammen med en stærk tro på, at vi kan konkurrere med alle i alt, hvad vi gør, hedder det i programmet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip