Sydamerikansk VM-brag bliver udsat på grund af regn

Nattens brag i den sydamerikanske kvalifikationsturnering til VM i fodbold i 2018 mellem Argentina og Brasilien er blevet udsat på grund af kraftig nedbør.

Regnen har lagt banen i Buenos Aires under vand og forhindrer også mange tilskuere i at nå frem til det legendariske stadion Monumental i Buenos Aires, hvor kampen skulle spilles.

Beslutningen om at aflyse kampen i den argentinske hovedstad blev taget cirka 40 minutter før den planlagte kampstart efter et møde mellem dommeren og personer fra de to fodboldforbund.

- Det er på ingen måde muligt at gennemføre kampen. Det ville ikke kun være svært at spille fodbold. Der er også hagl og lyn, og ifølge vejrudsigten vil det blive værre, siger Gilmar Rinaldi, assistenttræner for Brasilien.

Af hensyn til spillernes sikkerhed besluttede dommeren derefter at udsætte kampen.

Kampen skulle være spillet klokken 21 lokal tid, hvilket er natten til fredag dansk tid.

Opgøret mellem de to store rivaler vil i stedet blive afviklet fredag klokken 21 lokal tid på samme stadion.

Både Brasilien og Argentina er kommet halvdårligt fra start i forsøget på at kvalificere sig til VM i Rusland i 2018. De femdobbelte verdensmestre er efter de to første spillerunder ud af i alt 18 på en femteplads, mens Argentina er nummer otte.

Ecuador topper gruppen. Holdet vandt torsdag på hjemmebane med 2-1 over Uruguay og har ni point efter tre kampe.

Bolivia fik efter to nederlag samtidig sine tre første point med en 4-2-sejr hjemme mod Venezuela. Chile kan med en sejr senere i nat mod Colombia komme op på siden af Ecuador.

De fire første i gruppen med ti hold kvalificerer sig direkte til VM, mens holdet på femtepladsen skal ud i en playoffkamp.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip