Syet med 48 sting i hovedet: 13-årig skambidt af schæfer

Skrevet af Emma Kirstine Kejser

07/06/2013
Det var da Megan en aften besøgte Sunderland Park med sine venner, at hun blev angrebet af en schæferhund, der flere gange bed hende i ansigtet. Med hunden liggende oven på sig, bed hunden hende flere gange i hovedet, inden ejeren fik stoppet overfaldet. I parken forsøgte flere vidner at hjælpe den 13-årige, men 40 minutter efter der blevet ringet til alarmcentralen, var der stadig ingen ambulance i syne. Et vidne præsterede at stoppe en patruljevogn, der hurtigt fik Megan på hospitalet. På hospitalet blev Megan opereret i fire timer, med 48 sting som resultat. - Det hele er stadig noget uklart. Jeg var sammen med mine venner, da en af dem klappede hunden. Det næste jeg husker er, at hunden havde væltet mig, og bed mig i ansigtet, fortæller Megan Reynolds til Daily Mail. Ejeren af hunden har siden episoden fået hunden aflivet. Hun er stadig i chok, da hunden indtil episoden var fredelig, og var vant til børn. Hos North East Ambulance Service beklager man på det kraftigste episoden. - Ved ulykkes tidspunktet havde vi hele 17 alarmopkald, hvor en persons liv var i fare. Vi er meget kede af forsinkelsen, det må have været frygteligt for Megan og hendes familie.

Dagens topnyheder

Det var da Megan en aften besøgte Sunderland Park med sine venner, at hun blev angrebet af en schæferhund, der flere gange bed hende i ansigtet.

Med hunden liggende oven på sig, bed hunden hende flere gange i hovedet, inden ejeren fik stoppet overfaldet.

I parken forsøgte flere vidner at hjælpe den 13-årige, men 40 minutter efter der blevet ringet til alarmcentralen, var der stadig ingen ambulance i syne. Et vidne præsterede at stoppe en patruljevogn, der hurtigt fik Megan på hospitalet.

På hospitalet blev Megan opereret i fire timer, med 48 sting som resultat.

- Det hele er stadig noget uklart. Jeg var sammen med mine venner, da en af dem klappede hunden. Det næste jeg husker er, at hunden havde væltet mig, og bed mig i ansigtet, fortæller Megan Reynolds til Daily Mail.

Ejeren af hunden har siden episoden fået hunden aflivet. Hun er stadig i chok, da hunden indtil episoden var fredelig, og var vant til børn.

Hos North East Ambulance Service beklager man på det kraftigste episoden.

- Ved ulykkes tidspunktet havde vi hele 17 alarmopkald, hvor en persons liv var i fare. Vi er meget kede af forsinkelsen, det må have været frygteligt for Megan og hendes familie.