Syg Axelsen trækker sig fra endnu en turnering

Næste uges Super Series-turnering i badminton i Australien bliver uden danske Viktor Axelsen, som har trukket sig på grund af sygdom.

Danskeren måtte tidligere i denne uge forlade Super Series Premier-turneringen Indonesia Open af samme årsag. Axelsen har døjet med feber og hoste, og derfor vil han ikke tage chancer to måneder inden OL.

- Hej alle. Desværre kan jeg ikke bringe jer godt nyt. Siden jeg trak mig i onsdags, har jeg fortsat døjet hoste og hovedpine.

- Jeg har været syg, siden jeg rejste fra Danmark for 11-12 dage siden, og efter ikke at være blevet bedre de seneste dage har jeg besluttet mig for at tage retur til Danmark for at få det under kontrol.

- Det betyder også, at jeg ikke spiller i Sydney i næste uge, hvilket jeg er virkelig ærgerlig over. Australian Open er godt arrangement, og jeg havde glædet mig til at komme tilbage.

- Men jeg er nødt til at tage mig af min krop, og jeg vil ikke tage chancer så tæt på OL, skriver Viktor Axelsen på sin Facebook-profil.

Sidste år nåede Viktor Axelsen hele vejen til finalen i Australian Open, før han blev nedlagt af Chen Long efter et tæt tredje sæt.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip