Syg Breschel kæmpede sig til 15.-plads i Belgien

Matti Breschel var Tinkoff-Saxo-kaptajn i det belgiske cykelløb Binche-Chimay-Binche tirsdag, men efter en nat med sygdom, kæmpede danskeren sig i mål som nummer 15.

- Holdet kørte med motivation for at lave et resultat, men til sidst manglede vores gutter nogle få procenter for at lave et topresultat. Matti Breschel, som var vores beskyttede rytter, var tvunget til at blive tilset af vores læge i løbet af natten, og han var ikke helt på toppen under løbet.

- Men han sluttede som nummer 15 i et virkelig hårdt løb, så det var tydeligt, at han ønskede at lave et resultat, siger Tinkoff-Saxo-sportsdirektør Lars Michaelsen i en pressemeddelelse.

Ramon Sinkeldam (Giant-Alpecin) vandt løbet, da han ifølge feltet.dk slog et hul på den afgørende bakke før målstregen efter 194 hårde kilometer.

Løbets afslutning bestod af en hård bakke på brosten, og da Sinkeldam trådte væk, måtte de øvrige ryttere slippe. Pim Ligthart (Lotto-Soudal) var tættest på og kunne dermed tage andenpladsen, mens tredjepladsen gik til Tom Van Asbroeck (LottoNL-Jumbo).

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip