Syg Christinna Pedersen: Tanken var tom efter 1. sæt

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl måtte søndag notere sig en andenplads ved World Superseries Finals.

Men det var ikke kun sportslige omstændigheder, der førte til nederlag i damedoublefinalen mod de kinesiske tvillingesøstre Luo Ying og Luo Yu.

Christinna Pedersen døjede med maveonde op til kampen, og undervejs i finalen fik hun det så dårligt, at hun i 3. sæt måtte opgive at spille den til ende.

- Det er vist første gang, jeg har været i tvivl, om jeg kunne stille op til en kamp. Men jeg valgte at spille og gøre, hvad jeg kunne. Især når det var en finale. Men tanken var tom efter 1. sæt, siger Christinna Pedersen til TV2 Sport.

Det sidste kunne læses på cifrene. Danskerne vandt første sæt 21-14 efter en fremragende indsats, hvor man intet mærkede på Pedersen.

- Vi gav den lidt ekstra i 1. sæt for at se, hvor langt det kunne række. Det gik rigtig godt, og kineserne virkede lidt rystede, siger Kamilla Rytter Juhl.

Men derefter kunne danskerne intet stille op. De tabte andet sæt 9-21, og da de hurtigt kom klart bagud i tredje sæt, luftede Christinna Pedersen tanken om at opgive. Hun fortsatte lidt endnu, men sagde stop ved stillingen 4-14.

Trods nederlaget kunne den danske duo dog se tilbage på et succesfuldt 2015, som også gav andenplads ved VM.

- Vi har da fået nogle sølvmedaljer i hus i de største turneringer, så alt i alt har det været en super sæson. Næste år må vi forsøge at tage det sidste skridt op, siger Kamilla Rytter Juhl.

/ritzau/

Dagens Gossip