Syg Sara Slott melder afbud til Diamond League-stævne

Fredagens Diamond League-stævne i Doha bliver uden deltagelse af den danske atletikdronning Sara Slott Petersen.

Hun har været syg siden ankomsten til en træningslejr i Italien for snart ti dage siden og mener derfor ikke, at det giver mening at rejse til Doha for deltage i 400 meter hæk.

- Jeg har ligget med feber de første par dage og har nu i en uge måtte droppe min træning grundet (formentlig) en virus i halsen, som jeg simpelthen ikke kan komme af med.

- Jeg hoster som en havnearbejder med en stor trang til smøger, hver gang jeg laver noget med lidt puls på – for eksempel at cykle eller jogge. Så at sætte næsen op efter en 400 meter konkurrence er noget optimistisk, skriver Sara Slott på sin Facebook-side.

Slott er en af de store danske medaljehåb ved OL i Rio til sommer. Håbet knytter sig netop til hendes evner på 400 meter hæk, efter hun ved VM i Beijing sidste år blev nummer fire i disciplinen.

Midt i ærgrelsen over afbuddet til Doha minder hun da også om, at sæsonen først kulminerer senere på året.

- Jeg glæder mig til at se, hvordan løbet udvikler sig, og hvem der ligner, de kommer med et ekstra gear i år. Men det er også vigtigt at huske, at sæsonen er kun lige begyndt, og det er ikke vigtigt, hvem der løber hurtigt i maj måned, lyder det fra Slott.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip