Syg Zlatan Ibrahimovic hjælper PSG til pligtsejr

Paris Saint-Germain vandt søndag aften 4-1 hjemme over Saint-Étienne, og den svenske landsholdsangriber Zlatan Ibrahimovic kom trods sygdom på måltavlen.

Dermed bliver Ibrahimovic ved med at vise god form inden Sveriges to afgørende kampe mod Danmark i november, hvor den samlede vinder kvalificerer sig til EM i Frankrig næste sommer.

- Jeg er syg. Jeg har ondt i halsen og spiller med medicin i kroppen. Men jeg følte, at jeg godt kunne starte inde, siger Ibrahimovic til den svenske avis Aftonbladet.

Med sejren øgede PSG føringen i den bedste franske fodboldrække fra fem til syv point ned til forfølgerne fra Angers, som lørdag spillede 0-0 hjemme mod Guingamp, der havde målmanden Jonas Lössl og backen Lars Jacobsen med i hele kampen.

PSG er fortsat ubesejret i ligaen og har nu 29 point efter 11 kampe. Angers har 22 point på andenpladsen.

Lavyin Kurzawa og Edinson Cavani stod for de to første scoringer for pariserklubben, inden Ibrahimovic øgede til 3-0 efter 67 minutter. Begge hold fik scoret en gang mere inden slutfløjt.

PSG fik kritik efter sidste uges 0-0-resultat hjemme mod Real Madrid i Champions League-gruppespillet.

- Det var et godt resultat. Det er altid vigtigt at vinde lige efter sådan en kamp, lyder det fra Ibrahimovic, som blev skiftet ud kort efter sin scoring.

Svenskeren sled med en skade i begyndelsen af sæsonen, men er i færd med at finde storformen til trods for sygdom i kroppen. I de seneste fem kampe er det blevet til syv scoringer i ligaen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip