Sygdom sætter stopper for dansk triumf i damedouble

Den danske damedouble med Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen formåede ikke at triumfere for anden gang ved World Superseries Finals.

Duoen, der vandt turneringen i 2013, tabte søndagens finale i Dubai til de topseedede kinesere, Luo Ying og Luo Yu.

På grund af sygdom måtte Christinna Pedersen opgive at spille kampen færdig, og danskerne trak sig ved stillingen 21-14, 9-21, 4-14 i tredje sæt.

Christinna Pedersen havde op til kampen været ramt af et maveonde. Det bemærkede man ikke i første sæt, men siden så hun mere afkræftet ud.

I tredje sæt gav hun udtryk for, at hun havde det dårligt, og til sidst gav det ingen mening at spille videre.

Med to sejre i tre indbyrdes møder kom danskerne ellers til finalen med en god statistik, og de lod da også til at have det mentale overtag fra start.

Danskerne viste autoritet og fik overtaget ved at stå en anelse længere fremme på banen end kineserne. Det gav tidlig føring på 10-6.

Kineserne vågnede for en kort stund op, men ellers sad danskerne på kampen. 11-10 blev til 15-10.

Christinna Pedersen benyttede enhver mulighed til at komme frem til nettet, hvor hun gjorde det godt. Efter en serie af hurtige point spillede danskerne sig frem til syv sætbolde, hvoraf den anden blev udnyttet.

De kinesiske tvillinger var dog ikke slået. De kom langt stærkere ud til andet sæt, hvor de kunne holde pause midtvejs med en føring på 11-5.

Efterfølgende så danskerne ud til at sælge sættet. De kom også bagud 5-16, inden kineserne udnyttede den tredje sætbold til sejr på 21-9.

Nu skulle danskerne med fra start i afgørende sæt, men det var de ikke i nærheden af. Kineserne var ovenpå og bragte sig hurtigt på 6-0.

Christinna Pedersen fik det tydeligvis dårligere og dårligere, og til sidst traf hun beslutningen om at stoppe.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip