Sygdomsramt Chris Anker frygter bjergrig Tour-etape

På torsdagens 12. etape til Mont Ventoux ramte Chris Anker Sørensen (Fortuneo-Vital) det helt rigtige udbrud, men kunne ikke gøre det færdigt, da det hele blev afgjort.

Ikke mange meter op ad Mont Ventoux var danskeren hurtigt sat til vægs af stærkere ryttere, som i stedet kæmpede om etapesejren, som Thomas De Gendt (Lotto Soudal) snuppede.

Oplevelsen var ikke god, men søndag er der straks helt andre og værre ting at spekulere på for Chris Anker, som er ramt af sygdom.

- Det (etapen til Mont Ventoux) er rystet ud af kroppen, men nu har jeg taget en eller anden ordentlig omgang forkølelsesting til mig.

- Så jeg har lidt dårlige luftveje, og jeg hoster og hakker. Jeg føler mig ikke ovenpå, så det bliver sandsynligvis bare overlevelse for mig, siger Chris Anker inden etapestarten.

Forkølelsen kommer på et ubelejligt tidspunkt for Chris Anker, som skal op over flere hårde bjergtoppe på søndagens etape.

- Jeg frygter i hvert fald dagens etape. Lad os sige det sådan. Det kan godt blive en ubehagelig omgang, understreger han.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip