Sygdomsramt OB-direktør på vej tilbage

Nu er der snart gået seks uger, og Thomas Christensen er stadig ikke vendt tilbage, men den gode nyhed er, at der nu er kommet helt styr på, hvad der er galt, og at han så småt kan begynde at tage fat på arbejdet igen.

- Han har fået konstateret arterie-flimmer og har gået til en masse undersøgelser og fået medicinsk behandling. Nu afventer han, at han skal ind og have foretaget et stød i hjertet, og når han har fået det, skulle han være klar til at vende tilbage i fuld vigør, siger OB's pressechef Peter Hørlück til bt.dk.

Thomas Christensen selv er blevet fritaget fra sine daglige forpligtelser, som resten af direktionen og de øvrige medarbejdere i stedet har varetaget, lige som han er blevet holdt væk fra al presseaktivitet, hvilket er årsagen til, at han ikke selv udtaler sig i denne artikel, som han dog ikke har modsat sig tilblivelsen af.

OB-direktøren, der også har ansvaret for hele koncernen Odense Sport og Entertainment med Odense Kongrescenter som den store motor, har ikke nogen dato for, hvornår han kan vende tilbage, men eftersom der nu er vished om sygdommens karakter og opsat et behandlingsforløb, forventes det, at han inden for kort tid tager mindre opgaver på sig.

I de seneste transfervinduer har Thomas Christensen været med i arbejdet med at købe og sælge spillere, men denne sommer er det den nye sportsdirektør, Jesper Hansen, der alene har stået for handlerne.

Dagens Gossip