Sygeplejerske finder ud af, at den døende patient er hendes bror på den mest tragiske måde

En sygeplejerske på en skadestude i Californien oplevede den mest tragiske dag i sit liv, da hun skulle tjekke identiteten på den patient, som lægerne sagde ikke kunne reddes. 

Jenifer Medina havde som altid en travl nat på skadestuen, og derfor havde hun ikke set nærmere efter, da vagtskiftets femte hårdt sårede patient kom ind. 

Lægerne sagde, at den hårdt sårede mand nok ikke ville overleve, og de bad derfor Jenifer om at gå hans pung igennem, så de kunne fastslå hans identitet. 

- Vi havde haft fem hårdt sårede patienter, og da den sidste kom ind, havde jeg så travlt med de andre, at min kollega tog ham. Hun sagde, at han var i en virkelig kritisk tilstand, og da han ikke trak vejret, kunne de ikke finde ud af, hvem han var. 

- Hun kom ud til mig med hans pung, og jeg genkendte den med det samme. Da hun åbnede den, var det første jeg så, min brors ansigt, fortæller Jenifer Medina til NBC.

Hendes bror var blevet ramt af en flugtbilist, og hans liv stod ikke til at redde. 

- Jeg ville bare ind og sige farvel til ham, efter de fik gjort ham klar. Jeg kyssede ham og fortalte, hvor meget jeg elskede ham, siger hun. 

Broren Cesar Andres Medina var blevet ramt af en bil, da han krydsede en vej på sit skateboard. Ifølge vidner var der grønt lys for ham, men alligevel blev han kørt ned af den hensynsløse bilist, der flygtede fra stedet efterfølgende. 

Han blev anholdt lørdag, og nu har Jenifer Medina startet en indsamling, så familien kan få hjælp til at dække omkostningerne i forbindelse med begravelsen. 

- Den dag, jeg frygtede mest, var den hvor jeg ville se min lillebror blive kørt ind på skadestuen som patient, skriver hun i forbindelse med indsamlingen. 

 

Dagens Gossip