Sygeplejersken holder babyen med brandsår: Snart møder hun den kvinde, barnet er blevet til i dag

Langt om længe får en kvinder, der fik alvorlige brandsår som baby, muligheden for at takke den sygeplejerske, som tog sig af hende.

Hun postede en tak på sociale medier, som ledte til, at hun lærte identiteten på sygeplejersken på de 38 år gamle fotografier.

Det skriver The Blaze.

Amanda Scarpinati har altid skattet fotografierne af sig selv som barn i armene på den unge sygeplejerske.

- Da jeg voksede op som et barn, der var vansiret af brandsår, blev jeg mobbet og drillet, plaget. Jeg kiggede på disse billeder og talte med hende, selvom jeg ikke vidste, hvem hun var. Jeg fandt trøst i at kigge på denne kvinde, som virkede oprigtig i sin omsorg for mig, siger den i dag 38-årige kvinde.

For 20 år siden forsøgte hun at finde sygeplejersken uden held. Da hun postede fotografierne på Facebook den 16. september, tvivlede hun på, at hendes efterlysning ville sætte navn på det ansigt, hun kendte så godt.

Men inden for 12 timer var opslaget gået viralt. Pludselig var hun i lokalnyhederne med sin efterlysning, og snart tikkede en besked ind i indbakken.

Læs også: 8-årige Robbie blev voldtaget og sat ild til - nu får han retfærdighed takket være sine sidste ord

Den var fra Angela Leary, en tidligere sygeplejerske ved Albany Medical Center. Hun afslørede, at sygeplejersken var Susan Berger.

En lokal tv-station fandt frem til Susan Berger, som nu arbejder i staten New York. Amanda Scarpinati snakkede med hende over telefonen.

- Det var fantastisk. Hun har bare så mild og omsorgsfuld en stemme, præcis som jeg havde forestillet mig, hun ville have, siger den 38-årige kvinde.

- Jeg husker hende. Hun var så fredfyldt. Normalt, når babyer kommer ud fra en operation, sover eller græder de. Men hun var bare så rolig og tillidsfuld. Det var fantastisk, siger sygeplejersken.

Parret har endnu ikke mødt hinanden. Men det kommer til at ske i nær fremtid.

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Updated: see in the comments for the strongest lead.... These are pictures of me as a baby while I was being treated at...

Posted by Amanda Scarpinati on 16. september 2015

 

Dagens Gossip