Syrere angrebet med knive i Beirut

Overfaldsmændene kom kørende i tre biler med tonede ruder, da de fik bragt minibussen til standsning, og umiddelbart efter angreb otte mænd med knive personerne i bussen.

Ifølge den libanesiske avis The Daily Star er der imidlertid tale om, at »mindst ti personer« er kommet til skade ved knivangrebet, og avisen skriver modsat AFP, at der også var libanesere og palæstinensere om bord i minibussen.

Passagererne skulle være på vej til optagelserne af et TV-program i anledning af den forestående ramadan, da de blev overfaldet. Ifølge The Daily Star var der umiddelbart efter angrebet forlydender om, at passagerne i minibussen skulle være del af et iransk TV-hold.

Vold og uroligheder er i stigende grad blevet dagligdag i Libanon, og der er nu regelmæssige kampe mellem rivaliserende grupper flere steder i landet.

Tirsdag måtte den libanesiske hær således gribe ind i kampe mellem to grupperinger i det sydlige Beirut, der havde stået på i flere dage.

Samtidig har hæren kæmpet med militante salafister i kystbyen Sidon syd for Beirut. Her har mindst 17 soldater mistet livet i kampene med tilhængere af den sunnimuslimske leder, Ahmad al-Assir. Flere civile er flygtet fra byen.

FN advarede tirsdag mod, at den syriske borgerkrig med høj fart er ved at flyde ind over grænserne til nabolandet Libanon, og generalsekretær Ban Ki-moon følger udviklingen i Libanon med »dyb bekymring«.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip