Syreveteraner udgiver første album i 20 år

Skrevet af admin

07/07/2014
Alverdens syrede musikinteresserede kan med al sandsynlighed godt begynde at stille sig i kø til oktober.Godt nok har pladeselskabet Warner endnu ikke officielt bekræftet, at der er grund til at glæde sig. Men ikke desto mindre har en række personer med direkte tilknytning til rocklegenderne i britiske Pink Floyd meldt ud, at gruppen er klar med sit første album med nyt materiale siden albummet "The Division Bell" fra 1994. Det skriver Billboard.- Forresten, nyt Pink Floyd album udkommer til oktober, hedder "The Endless River". Er baseret på studiesessions fra 1994, er Richard Wrights (gruppens nu afdøde keyboardspiller, red.) svanesang og meget smukt, tweetede guitarist og forsanger David Gilmours nuværende kone, Polly Samson, lørdag den 5. juli.Også en af veteranernes faste korsangerinder, Durga McBroom-Hudson, har bekræftet rygterne, der for alvor fik fart på efter Samsons mere eller mindre bevidste læk. Ifølge korsangerinden blev sangenes grundform til under arbejdet med "The Division Bell".- Men både David og Nick Mason (gruppens trommeslager, red.) har arbejdet meget på dem siden. Oprindeligt var det tænkt som et helt instrumentalt album, men sidste december lagde jeg sang på et par af numrene, og det har David bygget videre på og lagt frontvokal på mindst et nummer, skriver hun som billedtekst til et billede fra de nye optagelser delt på Facebook.Også gruppens tekniker, Andy Jackson, har bekræftet udgivelsen på fansiden Floydian Slip.Det er endnu uvist, om den tidligere bassist og sangskriver Roger Waters har haft en finger med på udgivelsen. Det skete sidst i 1983 med pladen "The Final Cut".Newspaq

Dagens topnyheder

Alverdens syrede musikinteresserede kan med al sandsynlighed godt begynde at stille sig i kø til oktober.

Godt nok har pladeselskabet Warner endnu ikke officielt bekræftet, at der er grund til at glæde sig. Men ikke desto mindre har en række personer med direkte tilknytning til rocklegenderne i britiske Pink Floyd meldt ud, at gruppen er klar med sit første album med nyt materiale siden albummet "The Division Bell" fra 1994. Det skriver Billboard.

- Forresten, nyt Pink Floyd album udkommer til oktober, hedder "The Endless River". Er baseret på studiesessions fra 1994, er Richard Wrights (gruppens nu afdøde keyboardspiller, red.) svanesang og meget smukt, tweetede guitarist og forsanger David Gilmours nuværende kone, Polly Samson, lørdag den 5. juli.

Også en af veteranernes faste korsangerinder, Durga McBroom-Hudson, har bekræftet rygterne, der for alvor fik fart på efter Samsons mere eller mindre bevidste læk. Ifølge korsangerinden blev sangenes grundform til under arbejdet med "The Division Bell".

- Men både David og Nick Mason (gruppens trommeslager, red.) har arbejdet meget på dem siden. Oprindeligt var det tænkt som et helt instrumentalt album, men sidste december lagde jeg sang på et par af numrene, og det har David bygget videre på og lagt frontvokal på mindst et nummer, skriver hun som billedtekst til et billede fra de nye optagelser delt på Facebook.

Også gruppens tekniker, Andy Jackson, har bekræftet udgivelsen på fansiden Floydian Slip.

Det er endnu uvist, om den tidligere bassist og sangskriver Roger Waters har haft en finger med på udgivelsen. Det skete sidst i 1983 med pladen "The Final Cut".

Newspaq