Syrisk flygtning bag voldtægt af 15-årig skolepige flygter fra fængslet

Myndighederne i Schweiz har iværksat en menneskejagt på en syrisk flygtning og en kvindelig fængselsbetjent, der hjalp ham med at flygte fra fængslet. 

27-årige Hassan Kiko afsonede en længere dom for en voldtægt af en kun 15-årig skolepige, men ifølge schweizisk politi lykkedes det ham at forføre den kvindelige fængselsbetjent, Angela Magdici, der hjalp ham med at bryde ud, skriver Daily Mail.  

Parret er nu på flugt, og derfor har schweizisk politi frigivet billeder af dem i håb om at offentligheden kan hjælpe med at lokalisere dem. 

Hassan Kiko kom til Schweiz i 2014, efter han erklærede sig forfulgt af Bashar Al-Assads regime i Syrien, der angiveligt havde fængslet ham. 

Der var tilsyneladende ingen, der vidste noget om, at parret havde indledt et romantisk forhold i fængslet, og derfor kom det som et chok for de ansatte, da det gik op for dem, at hun havde hjulpet voldtægtsmanden på flugt. 

- Som fængselsbetjent er man nødt til at have et professionelt forhold til de indsatte, men sommetider kan det være nødvendigt at tale i fortrolighed med de indsatte, siger fængslets direktør, Roland Zurkirchen, ifølge Daily Mail. 

- Men betjentene skal også holde en ordentlig distance, og det skete ikke i dette tilfælde, siger han.

Flugten fra fængslet skete omkring midnat, da en anden fængselsbetjent var faldet i søvn. Hun brugte anledningen til at låse ham ud i friheden, hvor de kørte væk sammen i hendes BMW 1.'

Selvom Hassan Kiko stadig manglede godt tre år af sin dom på fire års fængsel for voldtægten, så frygter politiet i Schweiz at det kan blive svært at finde dem, hvis de allerede har forladt Schweiz. 

Den syriske flygtning fik job som frisør efter han blev tildelt asyl, men i 2014 blev han anholdt og sigtet for voldtægten af den 15-årige pige, som det var lykkedes ham at lokke ind i en bil, han havde lånt af en ven, hvor han begik sit overgreb mod hende. 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip