Syv-årig pige overlever mirakuløst flystyrt - går alene efter hjælp

Sådan fortæller ABC News.

Sent om aftenen i fredags blev der banket på Larry Wilkins' dør. Udenfor stod en 7-årig pige, smurt ind i blod og med sår over hele kroppen. 

Pigen fortæller, at hun netop har været i et flystyrt og at hendes forældre, søster og fætter er døde. Hun håbede dog, at de bare sov. Hun havde prøvet at vække dem. 

Pigen, som senere er blevet identificeret som Sailor Gutzler, var den eneste overlevende fra det tragiske flystyrt, og hun havde havde gået i 15-20 minutter mod Larry Wilkins' hjem for at få hjælp. 

Forbløffet hjælper Larry hende ind, vasker hendes sår og ringer efter hjælp. Pigen slap med et brækket håndled og overfladiske skrammer.

-Jeg kan ikke understrege, hvor sej hun har været. Hun er gået igennem skov, enge og marker for at komme frem. Og hun har lige været i flystyrt og se sin familie omkomme,- siger han.

Han er flere steder blev udnævnt til at være en helt, men han nægter anerkendelsen for noget "som alle vil have gjort", siger han.

Det er stadig uvist, hvad der fik flyet til at styrte ned. Det var et lille fly med to motorer, som var fuldt lastet med fem personer. 

Se den både tragiske og enestående historie herunder. 

More ABC News Videos | ABC World News

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip