Syv millioner kroner gav søvnløs nat til heldig lottospiller

En spiller på danskespil.dk tjekkede lørdag aften sine Lotto-tal på telefonen. Det udløste en søvnløs nat, men også næsten syv millioner kroner. Også i Terndrup i Himmerland er der vundet.

- Det er helt urealistisk, men helt sikkert en dag, jeg aldrig vil glemme. Jeg tjekkede mine tal lørdag aften på telefonen. Jeg kunne se, at der var flueben ud for en række, men jeg kunne ikke se om det var de seks af tallene, der var fremhævet, eller om det var alle syv, fortæller en af de Lotto-spillere, som i lørdags vandt 6.996.025 kroner.

- Nummer 17 drillede. Så jeg sad længe og gjorde billedet større og mindre hele tiden for at se, hvor mange rigtige jeg havde. Jeg havde egentlig nået at tænke, at seks rigtige var ok, da jeg så, at nummer 17 var fremhævet som vindertal på en af de andre rækker. Men jeg havde ingen pc’er, så jeg kunne ikke blive sikker, siger manden, der er i 40’erne og fra Sjælland.

Efter en søvnløs nat, hvor tallene blev tjekket hver 10. minut, ringede Lotto-spilleren ind til Danske Spil.

- Han kunne bekræfte, at den var god nok. Han fik beroliget mig, og søndag var faktisk stille og rolig, fortæller vinderen.

Og stille og roligt bliver det ved at være, skal man tro vinderen.

- Jeg vil ikke fortælle det til nogen. Det skal bevares som en hemmelighed. Der er heller ingen store ting, jeg ønsker, så pengene skal nedbringe lidt gæld og derved skabe mere luft i hverdagen til at rejse. Måske køber jeg mig et ur, men jeg har ingen konkrete planer med gevinsten ud over det, slutter han.

Udover gevinsten på danskespil.dk er der også vundet en 1. præmie på en LynLotto spillet hos SuperBrugsen, Terndrupcentret i Terndrup mellem Hadsund og Skørping. Danske Spil har endnu ikke hørt fra den vinder.

Dagens Gossip