Syv skøre sexlove fra hele verden

I Texas er de vilde med våben, og mange har huset fyldt med skydevåben. Der findes ingen lov der forhindrer dig i at købe alle de skydevåben du vil, så længe du er 18 år og har et gyldigt ID og en ren straffeattest. Men kommer det til dildoer, så er snakken en helt anden.

Det er nemlig bestemt ved lov i Texas, at det er ulovligt at eje mere end 6 dildoer. Så ejer du 6 stk. så er du på lovens side, men skulle du eje 7 stk. kan du altså betegne dig selv som kriminel.

Alabama markerer sig nok ved at være den mest kedelige stat - i hvert fald hvis man holder af at pifte sit sexliv op og generelt er til den legesyge side, for i denne stat er det nemlig forbudt at købe sexlegetøj.

Drager man vestpå til staten Utah, er det helt lovligt at dyrke sex med dyr, medmindre der er penge indblandet. Det betyder, at det både er ulovligt at modtage og betale penge for dyresex. Men ellers står det en frit for at hoppe på de sagesløse kræ.

Men selvom USA topper listen over lande med skøre sexlove, så er det langt fra det eneste land,hvor man kan komme på kant med loven med sine seksuelle udfoldelser.

I andre lande må man ikke...
Lovgivningen om dyresex er meget forskellig fra land til land, men kommer man til Libanon, må man som mand gerne have seksuelt samkvem med dyr så længe dyret er af hunkøn. Er det derimod af hankøn anses samkvemmet som noget gris, og som følge af det kan man blive straffet med døden.

Hvordan får man taget ordentlig hævn over en utro ægtemand? I Hong Kong er svaret ganske enkelt: Ifølge gammel kinesisk lov, må kvinden dræbe sin utro ægtemand, hvis blot hun “kun” bruger hænderne til at gøre det.

I Indonesien skal man passe meget på med at blive opdaget, hvis man onanerer, for det er nemlig ikke lovligt. Hvis det opdages, kan det straffes med op til 32 måneders fængsel.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip