Syv usædvanlige måder at få orgasme på

Skrevet af Ronja Ryde

12/07/2014

Dagens topnyheder

I anledning af den svenske nationale orgasmedag - for ja, sådan en har de, og det er åbenbart i dag - har nyhedssitet Nyheter24 lavet en liste med syv besynderlige måder at få orgasme på.

LÆS OGSÅ: Sexpert har vild teknik: Hendes blowjobs har dræbt flere mænd

Og den skal du da ikke snydes for, bare fordi du ikke er fra Sverige. Så værsågod:

1. At børste tænder
For nogle år siden fortalte en kvinde, at hun ind i mellem oplevede at få orgasmer, når hun børstede sine tænder. De var så kraftige, at det nogle gange fik hende til at besvime. Året forinden havde kvinden været igennem en mislykket operation, som gjorde, at hun ikke længere kunne få orgasmer. Efter flere undersøgelser konstaterede lægen, at kvinden kun kunne få orgasmer ved tandbørstning. Derfor var hun tvunget til fremover at gøre sine tænder rene ved hjælp af mundskyl.

2. At gå i bare tæer
Der bor en kvinde i Holland, som har et syndrom, der gør, at hun får orgasme ved at gå i bare fødder. Ifølge lægerne er det en konsekvens af, at hun på et tidspunkt lå i koma på grund af blodforgiftning.

LÆS OGSÅ: 8 måder sex gør dig sundere

3. At træne
Undersøgelser viser, at 15 procent af alle kvinder kan opleve seksuel nydelse, når de laver fysiske øvelser. Forskningen viser, at det især gælder, når mavemusklerne er involveret i træningen.

4. At dyrke yoga
Man  dyrker yoga for at få kroppen til at slappe af, og ifølge sexologer kan yoga give kvinder orgasmer. Yoga får kvinder til at stimulere visse muskler, hvilket får vævet omkring g-punktet til at hæve og fører til orgasme.

LÆS OGSÅ: Et levende sex-mareridt: Amanda får 50 orgasmer om dagen

5. At føde børn
Ifølge undersøgelser fører 0,3 procent af alle fødsler til en orgasme. Orgasmen opstår lige i det øjeblik, hvor barnet bliver forløst.

6. At tænke på en orgasme
Ifølge forfatter, sexolog og samlivsekspert Barbara Carellas kan man tænke sig til en orgasme.
Her kan du se hende fortælle præcis hvordan man gør det.

LÆS OGSÅ: Denne helt almindelige frugt giver kvinder bedre sex

7. At gabe
Visse typer medicin kan give patienter en ret mærkelig bivirkning; de kan pludselig få orgasme af at gabe.