Szhirleys søde hemmelighed: Er gravid igen

Skrevet af admin

22/01/2014
Der er fuld knald på sangerinden Szhirleys privatliv. I sommer kunne hun på billeddelingssiden Instagram afsløre, at kæresten Mads Møller havde friet, og at hun havde sagt ja. Nu fortæller hun via samme sociale medie, at hun er gravid. Hun har nemlig uploadet et billede, hvor hun uden tøj på står og viser maven frem.Sangerinden har i forvejen sønnen Elton, der kom til verden i 2010.- Eltons lillebror #bellyfruit, skriver sangerinden, og det har straks fået tusindvis af fans til at trykke "synes godt om" og lykønske sangerinden med familieforøgelsen. Dermed afslører hun, at hun venter endnu en dreng.På billedet er det tydeligt, at Szhirley har båret på sin søde hemmelighed i et stykke tid, for maven strutter sundt og vidner om, at sangerinden er klar til en forårsbaby.Newspaq

Mest læste i dag

Der er fuld knald på sangerinden Szhirleys privatliv. I sommer kunne hun på billeddelingssiden Instagram afsløre, at kæresten Mads Møller havde friet, og at hun havde sagt ja.

Nu fortæller hun via samme sociale medie, at hun er gravid. Hun har nemlig uploadet et billede, hvor hun uden tøj på står og viser maven frem.

Sangerinden har i forvejen sønnen Elton, der kom til verden i 2010.

- Eltons lillebror #bellyfruit, skriver sangerinden, og det har straks fået tusindvis af fans til at trykke "synes godt om" og lykønske sangerinden med familieforøgelsen.

Dermed afslører hun, at hun venter endnu en dreng.

På billedet er det tydeligt, at Szhirley har båret på sin søde hemmelighed i et stykke tid, for maven strutter sundt og vidner om, at sangerinden er klar til en forårsbaby.

Newspaq