Szymanowski vil gerne blive i Brøndby i mange år

Alexander Szymanowski har hidtil været en stor gevinst for Brøndby i Superligaen.

Den 25-årige argentiner er dog ejet af spanske Recreativo Huelva og kan ende med at forlade Brøndby til sommer, når hans nuværende lejeaftale udløber.

Szymanowski håber dog, at han kan få lov til at fortsætte i Brøndby, som han mandag hjalp til en 2-0-sejr ude over FC Vestsjælland i Superligaen. Venstrekanten scorede efter en times spil til 1-0 på et straffespark, som han selv havde fremtvunget.

- Jeg vil gerne blive i Danmark i mange år endnu, hvis det er muligt. Det vil være rigtig godt for mig. Jeg er glad for klubben og fansene, siger Alexander Szymanowski på gebrokkent engelsk efter mandagens sejr.

- Hvis det kan lade sig gøre at blive, så vil jeg være meget glad for det.

Brøndby oplyste allerede i oktober, at man vil forsøge at sikre sig en permanent aftale med den hurtige kantspiller, så snart det er muligt.

Træner Thomas Frank vil være henrykt, hvis det kan lade sig gøre.

- Det ville være fantastisk. 'Alex' er en rigtig dygtig spiller.

- Ud over sin individuelle klasse i sine en-mod-en-udfordringer, afslutninger og dybe løb, så har han mange sprint i sig.

- De er vigtige i international fodbold, og jeg tror på, at han bliver endnu bedre. Han har spillet syv kampe for os nu, og vi har ikke tabt med ham på holdet.

- Han er stadig ny, og jeg tror på, at han kan blive meget bedre, når han lærer vores spil endnu bedre at kende, siger Thomas Frank.

FC Vestsjælland beklagede sig efter mandagens kamp over straffesparket, som ifølge taberholdet ikke var helt retfærdigt dømt.

Hjemmeholdets Jan Kristiansen fik væltet Szymanowski, der dog ikke er i tvivl om, at straffesparket var i orden.

- Der var straffespark. Hvis han ikke havde rørt mig, så ville jeg have været alene igennem med målmanden, siger den nye Brøndby-stjerne.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip