Tabende Brøndby-træner: Et skridt i den rigtige retning

Brøndby-træner Thomas Frank er utilfreds med, OB kom nemt til chancerne i søndagens 1-2-nederlag på Brøndby Stadion.

Selv om Brøndby nu har indledt Alka Superligaen med to nederlag, så ser Frank gode tendenser i spillet.

- Vi giver for mange chancer væk. Vi gav seks store chancer væk mod et hold, som ikke havde bolden så meget. Så det var en kæmpe skuffelse, men helt klart også et skridt i den rigtige retning.

- Sejre giver selvtillid, men alle kunne se, vi leverede en flot præstation i dag. Vi leverede noget af det, der skal til, og derfor er jeg overbevist om, at sejrene nok skal komme, siger Thomas Frank.

Målmand Lukas Hradecky er ligeledes træt af nederlaget, som efterlader Brøndby med nul point for to kampe, og finnen ærgrer sig over de mange spildte Brøndby-chancer.

- Det er tredje år i træk, vi har fået en lortestart, og det er selvfølgelig ikke noget, der bygger vores selvtillid op. Vores første kamp i denne sæson var dårlig, men denne var meget bedre. Vi havde god energi og styrede kampen den første halve time.

- Jeg ved ikke, hvad der gik galt. Vi havde nogle kolossale muligheder, som vi skulle have scoret på, og det ved vores spillere også godt. Det er trods alt noget, vi kom frem til chancerne, siger Hradecky.

Anfører mod OB, Martin Ørnskov, hæfter sig ved, at Brøndby-holdet hurtigst muligt skal have vendt stimen med nederlag.

- Jeg synes, vi spillede en fornuftig kamp, men de var bare skarpere, end vi var. Det må ikke forplante sig, og det er skidt at være seks point efter de førende hold allerede.

- Følelsen lige nu er ikke ret sjov. Det er positivt, vi snart har en kamp igen. Nu har vi tabt to, og det er godt for os, kampene kommer hurtigt, så vi hurtigt kan komme videre, siger Ørnskov.

Brøndby møder på torsdag Omonia Nicosia, inden Hobro venter i kommende superligakamp.

/ritzau/

Dagens Gossip