Tændte danske formel 1-aspiranter før weekendens løb

Her tog det danske racertalent nemlig sin første sejr i formel 1-rugeklassen. Og netop den bedrift håber Kevin Magnussen, der i øjeblikket fører mesterskabet, at gentage.

- Løbet på Spa er et af de helt store. Det er en god og rigtig hurtig bane, og det er et af de steder, jeg nyder mest at køre, siger danskeren i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Jeg ser virkelig frem til denne weekend og samtidig håber jeg at fortsætte vores min stærke kørsel. Sidste år satte jeg pole postion i både vådt og tørt vejr og sikrede mig min første sejr. Så det er virkelig en bane, der har været god for mig.

Feltets anden dansker Marco Sørensen ser også frem til løbet på den belgiske formel 1-bane. Han har siden sin andenplads i den seneste weekend i Monaco forberedt sig på lidt alternativ vis.

- Jeg forlod Monaco allerede tidligt om aftenen for at kunne være oppe i alperne tidligt mandag morgen. Min personlige træner havde sat et træningsprogram op, som hovedsaligt bestod af konditionstræning oppe i sneen. Det har været et på hårde dage, men også en god oplevelse, siger Marco Sørensen i en pressemeddelelse.

- Det er sommetider rart at træne på forskellige måder. Det giver et dejligt afbræk i den normale daglige træning. Men det er også rart, at være godt forberedt til næste løb på Spa. Det bliver i hvert fald ikke på konditionen jeg går ned, fortsætter Marco Sørensen.

Løbet i weekenden kan følges direkte lørdag og søndag på TV2 Zulu.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip