Tæt på rekord: Juventus-målmand er umulig at score på

18/03/2016

Juventus-målmand Gianluigi Buffon er fire minutter fra at sætte en imponerende rekord i den italienske Serie A.

Ingen har formået at score på den 38-årige keeper i de seneste 10 kampe i den bedste italienske fodboldrække. Helt nøjagtigt har Gianluigi Buffon holdt sit mål rent ind i 926 minutter.

Da Juventus i seneste spillerunde slog Sassuolo med 1-0, overtog Buffon klubrekorden i den italienske mesterklub fra legenden Dino Zoff, der lød på 903 minutter.

Nu nærmer den rutinerede Juventus-målmand sig ligarekorden, der tilhører den tidligere AC Milan-keeper Sebastiano Rossi. Rossis 21 år gamle rekord fra 1994 lyder på 929 minutter.

Dermed skal Gianluigi Buffon blot holde målet rent i fire minutter i søndagens kamp mod Torino for at overtage rekorden.

Mens målmanden ikke er blevet overlistet i ti kampe i Serie A, går det knap så godt i Europa. Tidligere på ugen blev Juventus slået ud af Champions League af Bayern München.

Juventus var på vej mod kvartfinalerne, men en sen Bayern-scoring banede vejen for en samlet tysk sejr.

- Jeg er ked af, at jeg lukkede et mål ind i det 90. minut. Men jeg er stolt af drengene. Vi forlader turneringen med oprejst pande, sagde Buffon.