Tæt på slagsmål: Hollywood-stjerner i paparazzi-ballade

En flok paparazzi blev i går så nærgående, at Halle Berry måtte holde sin forlovede Olivier Martinez tilbage med magt for at forhindre et regulært slagsmål.

Parret havde holdt påskeferie på Hawaii med Berrys femårige datter Nahla og fotograferne sværmede, da den lille familie ankom til Los Angeles’ internationale lufthavn. En af dem var særligt pågående og fik Martinez til at koge over. Den franske skuespiller havde Nahla på armen og ville forhindre, at hun blev fotograferet, men hverken henstillinger eller en højlydt skideballe fra Berry hjalp og tilsidst tændte Martinez af.

Videoptagelser fra lufthavnen viser, at skuespilleren netop havde placeret Nahla i en ventende bil, da han reagerede på et tilråb fra en af fotograferne. Martinez vendte sig om mod paparazzi-flokken med armen hævet til slag. Det opdagede Berry imidlertid, hvilket fik hende til at råbe »Nej, Olivier, nej« og gribe fat i sin forlovede.

Luften var tyk af øretæver, men det lykkedes »Catwoman«-stjernen at få sin tilkommende skubbet ind i bilen, før situationen udartede yderligere.

Berry har selv haft adskillige sammenstød med den koloni af paparazzi, der følger Los Angeles’ mange kendisser døgnet rundt. Den Oscar-belønnede skuespillerinde går også forrest i kampen for en lov, der skal forbyde fotograferne at tage billeder af berømthedernes børn uden forudgående tilladelse. Hun ønsker ligeledes et forbud mod fotografering ved byens skoler.

Problemet er blevet så stort, at Berry sidste år gik i retten for at få tilladelse til at slå sig ned i Martinez’ hjemland med Nahla. Hun ville efter eget udsagn skåne datteren for den konstante medieinteresse, hun selv må leve med, men led nederlag. Pigens far Gabriel Aubry modsatte sig datterens flytning til Frankrig og fik medhold.

Dagens Gossip