Taget med danske tyvekoster: Politiet kræver udlevering af tre østeuropæere

Syd- og Sønderjyllands Politi har bedt om at få tre østeuropæere, som er taget med tyvekoster i Tyskland, udleveret til Danmark. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Den ene sag drejer sig om en litauisk mand, der blev stoppet af tysk politi den 21. februar i år. Politiet fandt 241 stykker værktøj i hans bil. Undersøgelser viser, at værktøjet er stjålet ved indbrud i håndværksbiler i det sydlige Jylland. 

Yderligere blev en 19-årig litauer den 28. februar antastet af tysk politi på en rastplads syd for grænsen. I hans bil var 24 cykler, hvoraf de 15 umiddelbart menes at være stjålet i Danmark. 

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Og i mandags stoppede tysk politi en 28-årig polak, der vist sig at have over 100 stykker el-værktøj med sig. Han kunne ikke redegøre for, hvorfor han havde så meget værktøj, eller hvor det kom fra. Flere af tingene var mærket med navne på danske firmaer.   

Udlændinge Kontrolafdelingen (UKA) i Padborg, der samarbejder med tysk politi, har i øjeblikket 29 personer fængslet, mens deres sag efterforskes.    

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip