Tak for kaffe: Gode nyheder for kaffedrikkere

Kaffe kan mere end at slukke tørsten, holde dig vågen og give dig dårlig ånde. De mørke bønner med den karakteristiske smag har også helbredende egenskaber, som kan komme dig til gode.

Efter vand og te er kaffe den meste udbredte drik i verden. Og det er bestemt ikke dumt at så mange mennesker sværger til en kop varm mokka i ny og næ. Det skriver huffingtonpost.uk.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Seneste er det kommet frem i en undersøgelse fra Johns Hopkins University, at kaffe gør underværker for din langtidshukommelse. 

Huffingtonpost.com har samlet en stribe helbredsmæssige fordele ved at drikke kaffe. Her kommer fem stærke eksempler på, hvorfor kaffe er godt for os.

1. Kvinder, som drikke et par kopper kaffe om dagen, har mindre chance for at få depressioner end kvinder, der ikke drikker kaffe.

2. Mænd, der drikker seks kopper kaffe på daglig basis, har 60 procent mindre chance for at udvikle en farlig form for prostata-kræft.

3. At drikke kaffe giver også en mindre chance for at få type 2 diabetes.

4. Et par kopper kaffe om dagen kan nedbringe chancen for at udvikle Parkinson med 25 procent.

5. Forskning viser, at kaffe kan hjælpe med at afværge basal cellekræft, som er den mest almindelige kræftform i verden.  

Dagens Gossip