Takkede nej til invitation: B.S. sviner Chili-Klaus' videoer

Som mange andre kendte har B. S. Christiansen fået en invitation af Chili-Klaus til at prøvesmage nogle af verdens stærkeste chilier for rullende kameraer. Men det har den tidligere jægersoldat absolut ikke lyst til.

- Jeg syntes, det er så latterligt. Jeg forstår ikke, hvorfor man skal stille sig op på tv og opføre sig som et fjols. Hvad bliver det næste så, skal man så til at drikke terpentin, siger B. S. Christiansen til BT til TV2's årskavalkade.

Webtv: Allan Simonsen hos Chili-Klaus - Nøj, den er stærk

Tidligere har Allan Simonsen, Jette Torp, Aarhus' borgmester Jacob Bundsgaard, TV2-journalisten Rasmus Tantholdt, Hella Joof og Bubber smagt chilier sammen med Chili-Klaus.

Men Christiansen mener, at videoerne er med tilat lære unge, at de blot skal finde på noget ekstremt for at blive kendte, og at man i stedet burde lære dem at opføre sig dannet.

Se videoen: Klaus Wunderhits får tv-vært til at smage på vild chili

Tilsviningen er ikke gået Chili-Klaus' næse forbi. På Facebook fortæller han om mailudvekslingen mellem de to:

- Du skrev: "Jeg har godt hørt om dine chili-smagninger, hvilket er en sjov og pudsig ide. Jeg har ikke umiddelbart tid til at deltage, men vil ønske dig al mulig held og lykke. Det er stærkt gået!"

Jeg skrev: "Tak for din venlige tilbagemelding. Fuld forståelse herfra og alt det bedste!”

- I nedenstående interview taler du om at være ordentlig og dannet? Synes du selv, du er ordentlig og dannet i dine udfald mod mig?

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Se Bubber smage på Klaus' chili her:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip