Taknemmelig mor til alle, der hjælper i kampen mod kræft: Dét her liv har i været med til at redde

I anledning af at der i disse dage er særligt fokus på at bekæmpe kræft, dukker der en del rørende fortællinger op. 

En af de fortællinger står Christina Jensen bag, og Dagens.dk har spurgt hende, om vi må bringe historien her:

Christina og familien gennemgik enhver forælders mareridt, da deres to måneder gamle baby, Vanessa, fik erklæret leukæmi. 

- Vanessa blev fra start af fulgt lidt tættere af sundhedsplejersken, da hun ikke tog på, som hun skulle. Hun var mere ked af det og urolig end andre på hendes alder, og som tiden gik blev det bare værre og værre, fortæller moderen om tiden inden, de fik den sørgelige besked.

Vanessa tog ikke på, som hun skulle, og da hun pludselig blev fjern, bleg og svær at komme ordentligt i kontakt med, kontaktede Christina lægen, som tog en blodprøve.

- Jeg blev sendt på hospitalet, for at der kunne blive lavet yderlige undersøgelser på hende. Samme aften fik vi svaret: At hun havde leukæmi. Hun blev fragtet til Rigshospitalet med ambulance, og der viste det sig, at det var rigtig slemt. Blodprøven hos lægen viste, at hendes blodprocent var på ca. to. Normalt ligger den mellem 8-10, fortæller hun til Dagens.dk. 

Læs også: Fire familier inviterer inden for: Sådan er det at have et kronisk sygt barn

Christina har tidligere skrevet en stor tak ud til alle, der har været med til at donere penge til kræftforskning og -behandling. 

- Vi fik at vide, at hun ikke ville klare den, skriver Christina Jensen i opslaget

Der blev alligevel taget standardblodprøver på både Christina og Vanessas far, som heldigvis viste, at Vanessas far passer 100% som knoglemarvsdoner (chancen for matchet er ifølge Christina kun 1:1.000.000).

- I dag er Vanessa helt rask, sød og fræk! Ligesom alle andre på hendes alder. Jeres donationer har været med til, at hendes hjerte stadig slår i dag - HUSK også at støtte op om det i dag og vær med til at redde nogen flere liv #knækcancer, skriver Christina derfor i sit opslag. 

Hun uddyber over for Dagens.dk, at hun "muligvis er den stolteste mor i verden og ville fortælle hele verden familiens historie, hvis hun kunne". 

Vi siger tak, fordi du delte historien, Christina. 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip