Talende tricktyve stjal guldarmbånd: Kender du disse mænd?

Politiet på Fyn beder offentligheden om hjælp til at finde to mandlige tricktyve, der lørdag den 3. august klokken 11.27 slog til mod forretningen Pind J Design på Gerritsgade i Svendborg.

Her lykkedes det dem at stjæle to guldarmbånd til en samlet værdi af cirka 21.000 kroner.

Vicepolitiinspektør hos Fyns Politi, Klaus Arboe, oplyser til Dagens.dk, at de to gerningsmænd talte meget og optrådte forvirrende.

- De to mænd kommer ind i forretningen og begynder at tale gebrokkent dansk til ekspedienten. De vil gerne prøve en masse ting. Til sidst har de fået forvirret ekspedienten så meget, at hun ikke opdager, at de stjæler fra hende, siger han til Dagens.dk.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Efter et par dages efterforskning er politiet ikke kommet nærmere de to tricktyve. Derfor efterlyser det gerningsmændene med billede i håb om, at nogen har set dem.

- Vi kender dem ikke. Og vi har ikke fået identificeret de andre personer, der var i forretningen, endnu. Men vi er interesseret i at høre fra folk, der måske har set dem gå eller køre til og fra forretningen, siger Klaus Arboe.

Ifølge ham er tricktyveriet fuldstændig klassisk. Derfor er der grund til at advare andre forretningsdrivende.

- Tricktyve arbejder typisk sådan, at de skaber en masse forvirring, og pludselig opdager man, at man mangler noget. Så hvis man får besøg af kunder, som optræder forvirrende, så skal man være ekstra opmærksom, forklarer han.

De to gerningsmand fra tricktyveriet i Svendborg beskrives således:

A: Mand, 45 – 50 år gammel, kort mørkt hår, iført en blåternet skjorte, blå cowboybukser til lige under knæene og blå sko.

B: Mand, 45 – 50 år gammel, kort mørkt hår, iført en rødternet skjorte, blå cowboybukser og blå sko med hvide striber.

Begge mænd er sandsynligvis udlændinge.

SE BILLEDERNE FRA BUTIKKENS OVERVÅGNINGSKAMERA HER:

Dagens Gossip