Talent-deltager i livsfare: Skræmmer dommerne fra vid og sans

Underholdningsprogrammet ’Britain's Got Talent’ har budt på lidt af hvert, siden det første gang blev sendt på tv i 2007.

Siden premieren har seerne kunne følge med, når mere eller mindre talentfulde mennesker har kastet sig ud i alt fra sang til akrobatik og tryllekunst.

For nylig blev både seere, publikum samt dommerpanelet dog alligevel vidne til en episode i programmet, som næsten var for nervepirrende.

Deltageren, der skulle vise sig at få et gisp til at gå gennem hele salen, hedder Alexandr Magala og er sværdsluger, og efter blot få minutter på scenen, fik han både publikum og dommere til at fare rundt sig i både rædsel og forundring.

- Jeg tror ikke, jeg vil spørger dig, hvad der er, (du skal lave, red.), men er det farligt? spurgte dommeren Simon Cowell indledningsvis, hvortil Alexandr Magala køligt svarede:

- Åh ja.

Herefter gik Alexandr Magala, der oprindeligt er fra Moldova, i gang med en optræden, som fik selv den ellers så barske Simon Cowell til at vende sig væk og holde sig for øjnene.

I videoen herunder kan du se den fuldstændig vilde og nervepirrende optræden.

Følg Dagens Talent for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip