Tamam fra X Factor bliver holdt i live af maskine: Familien holder fast i spinkelt håb

Den tidligere X Factor-deltager Tamam Kvadrani Abukar er fortsat i yderst kritisk tilstand, efter hun søndag morgen blev slynget ud af en bil på Køge Bugt Motorvejen.

Siden hun blev hastet til hospitalet søndag, har 100 mennesker besøgt hende, fortæller hendes storebror Mohamed Kvadrani Abukar til eb.dk.

- Vi holder hende i hånden og prøver at tale med hende. Vi tager en dag ad gangen, siger broren og forklarer, at Tamams situation fortsat er uændret, og at der ikke er tegn på bedring.

- Lægerne mener ikke, at der er noget, man kan gøre, men vi tror stadig, der er en chance. Vi har en samtale med lægerne i dag lidt over klokken 14. Da får vi forhåbentlig noget nyt at vide. Så må vi tage det derfra, lyder det fra Mohamed Kvadrani Abukar til eb.dk

Læs også: X Factor-deltager i koma: - Lægerne siger, der er 0 procents chance

Ulykken skete i går, søndag, da 26-årige Tamam blev livsfarligt kvæstet i en voldsom trafikulykke på tilkørslen fra Køge Bugt-motorvejen mod Motorring 3 i retning mod Helsingør. Politiet oplyser, at Tamam blev slynget ud af bilen. Hun havde ikke sikkerhedssele på. 

De to andre passagerer i bilen bar sele og overlevede ulykken.

Siden i går har både familie og venner lagt turen forbi Rigshospitalet, hvor Tamam, ifølge storebroren, bliver holdt i live ved hjælp er en respirator.

Mohamed Kvadrani Abukar fortæller til eb.dk, at omkring 100 familiemedlemmer og venner besøgte Tamam på hospitalet i går, og han forventer at se næsten lige så mange på sin søsters stue i dag.

- Jeg er lige ved siden af hende på stuen. Vi skiftes til at våge over hende. Vores mor har været hjemme og slappe af i nogle timer, men er på vej herover igen nu. Vores far er her på hospitalet og har fået et sted at sove lidt. Han skal op nu.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip